Et headset er uundværligt for de fleste i en tid, hvor verdenen er blevet gradvist mere digital.

Med et headset, kan man udnytte tiden med hænderne frie og lave alverdens gøremål, samtidig med, at man kan lytte til sin yndlingsmusik, sine favoritpodcasts, lydbøger, spille computer eller snakke håndfrit i telefon.

Uanset om du dyrker fitness, er på arbejde, rejser, gamer eller er i gang med opvasken, så er et headset en oplagt indgang til en verden fuld af lyd og håndfri kommunikation, når som helst og hvor som helst.

Denne artikel vil hjælpe dig med at navigere i udvalget af headsets, så du får optimale betingelser for at vælge et headset, der passer til dine behov.

Trådløse headsets, også kaldet “True wireless” bliver mere og mere standard indenfor headsets.

Dvs. at der ikke er nogen begrænsende kabler, og du kan forbinde headsettet til dine enheder via bluetooth. Ofte følger et etui med, der kan genoplade headsettet, og dermed giver dig ekstra timers lyd.

Desuden har de fleste modeller mulighed for støjreduktion ved hjælp af ANC-teknologi (Active Noise Cancelling), hvor man kan lukke lyd og baggrundsstøj omkring sig ude. Dette er ideelt til f.eks gaming, offentlig transport, rejser eller arbejde i støjende miljøer.

Med true-wireless kan man også se for eksempel tv, tablet eller smartphone, uden at forstyrre andre omkring en.