Er du klar til at tage din smartphone-oplevelse til næste niveau? Her er 10 must-have accessories, der vil booste din aktivitet i hverdagen, underholdning eller sikre din mobil og ting. Uanset om du er influencer, rejseentusiast eller bare elsker gadgets, vil disse essentielle tilbehør gøre din hverdag sjovere, smartere og mere effektiv. Gør dig klar til at opgradere dit setup og få mest muligt ud af din smartphone!

 

TRÅDLØS OPLADER

Slip for besværet med kabler. Med en trådløs oplader, tager du din opladning til næste niveau. Det er nemt og praktisk og du lægger blot telefonen for at starte opladningen. Desuden er der mange som synes en trådløs oplader er mere stilren i hjemmet end opladere med kabler.

Find eksempel på en god trådløse oplader – se mere

 

LØBEARMBÅND

Med et løbearmbånd, kan du opbevare din smartphone sikkert og bekvemt på overarmen, imens du løber eller dyrker anden sport. Ofte er der en gennemsigtig skræmbeskytter, så du nemt kan betjene din smartphone, mens den er på armen.

Find eksempel på et pænt og godt løbearmbånd – se mere

 

POWER BANK

Skal du være væk i mange timer på farten, uden mulighed for opladning? Så er en powerbank et must-have i tasken. Med en powerbank, slipper du for bekymring, om din telefon løber tør for strøm udenfor hjemmet. De findes i forskellige størrelser og med forskellige kapaciteter.

  • Find eksempel på en powerbank med robust og høj batterilevetid – se mere

 

 

BLUETOOTH-HEADSET

Et trådløst headset er uundværligt for stort set alle i dag. Uanset om du er på arbejde, på farten, rejser, gamer eller bare er i færd med dagligdagsgøremål.

 

VR-BRILLER

Med virtuel reality-briller kan du koble 3D sammen med din smartphone og spille eller se videoer i en levende 3D-verden.

  • Find eksempler på VR-briller som vil fører dig ind i en ny verden af muligheder – se mere

 

 

BLUETOOTH-HØJTTALER

Med en bluetooth-højttaler kan du godt kassere det gamle, slidte stereo-anlæg. De kan fåes små og kompakte eller i kæmpe størrelse. Find din yndlingsmusik på din favoritplatform og spil den direkte og trådløst på din bloueooth-højttaler. Nemmere bliver det ikke.

  • Find eksempler på bluetooth-højtalere – se mere

 

MOBILHOLDER TIL DIN CYKEL ELLER BIL

Gør livet nemmere ved brug af fx GPS på din smartphone, uanset om du kører på cykel eller i bil. Til bil findes de fx med sugekop til forruden, eller til at sætte på blæseren. Til cykel de som regel vandtætte.

  • Find eksempler på smarte og sporty mobilholdere til cykel – se mere
  • Find eksempler på holdbare og stilrene mobilholdere til bilen – se mere

 

AIRTAG/SMARTTAG

Et Airtag eller Smarttag, er et fantastisk stykke tilbehør som man først forstår vigtigheden af i det øjeblik man står og mangler sine nøgler, sin bil eller kuffert i lufthavnen. Med et Airtag/Smarttag, kan du spore dine ejendele i realtime – hvilket betyder at du via den tilknyttede app, altid vil kunne finde den tabte genstand. Det er hvad enten inden for husets fire vægge eller når du er ude og omkring f.eks. når du er på ferie og flyselskabet mister din kuffert.

  • Find anvendelsesmuligheder og udvalg af Airtags og Smarttags – se mere
  • Du kan evt. også læse vores fulde guide om Airtags/Smarttags

 

 

SELFIE-STICK ELLER KAMERA STABILISATOR

Ideel til dig, der elsker at tage billeder fra alle tænkelige vinkler. Den gør det også let at tage gruppebilleder, hvor alle er med på billedet. Yderligere, kan en kamera stabilisator sikre at du kan tage flotte og rolige videoer, hvor rystelser og ujævnheder i optagelserne helt forsvinder.

  • Find eksempler på selfie-sticks – se mere
  • Find eksempler på gode, flotte og holdbare kamera stabilisatorer – se mere

 

 

COVERS TIL MOBILEN

Et godt cover er uundværligt, hvis du vil beskytte din smartphone mod fald og stød. De findes i flere forskellige materialer, afhængig af smag og komfort, som fx hård plast, læder og silikone.

  • Find eksempler på flotte, minimalistiske og robuste covers – se mere

 

 

SKÆRMBESKYTTELSE TIL MOBILSKÆRMEN

Skærmbeskyttelse beskytter din smarthone mod ridser og flænger i skærmen. Det findes som fx hærdet beskyttelsesglas, eller som en hydrogel film.

  • Find udvalg af skærmbeskyttelse med hydrogel – se mere 
  • Find udvalg af hærdet beskyttelsesglas se mere
  • Elgiganten tilbyder en service, hvor du kan få skærmbeskyttelse, tilpasset dit behov med “Screensmart” – se mere