FIND DIT NYE BREDBÅND

I SAMARBEJDE MED...

SAMMENLIGNING AF DE BEDSTE & BILLIGSTE MOBILABONNEMENTER I DK

BLIV KLOGERE PÅ HVILKET MOBILABONNEMENT SOM ER BILLIGST OG SOM PASSER BEDST TIL DIG OG DINE BEHOV

 

Nedenfor finder du vores nemme og overskuelige sammenligning af danske mobilselskaber og deres mobilabonnementer. Vi har samlet alle de mest relevante informationer som du som forbruger behøver, for at kunne finde et nyt, billigere og/eller bedre mobilabonnement til dig selv eller din familie. Der kan være mange grunde til at skrifte mobilabonnement, hvad enten det er for at spare flere penge hver måned, for at få et abonnemneter som kan mere eller et abonnement som i langt højere grad passer til dine nuværende mobilvaner - Se vores sammenligning nedenfor for mere info:

 

 

OPDATERET 2. MARTS 2018

TOP 3 MEST POPULÆRE MOBILSELSKABER I DANMARK

 

 

20 TIMERS TALE

 

25 GB DATA + 5 GB i EU

 

FRI SMS/MMS

 

OPRETTELSE

1 KR.

 

PRIS PR. MÅNED

119,-

 

 

10 TIMERS TALE

 

10 GB DATA + 4 GB i EU

 

FRI SMS/MMS

 

OPRETTELSE

0 KR.

 

PRIS PR. MÅNED

89,-

 

 

20 TIMERS TALE

 

25 GB DATA + 5 GB i EU

 

FRI SMS/MMS

 

OPRETTELSE

1 KR.

 

PRIS PR. MÅNED

119,-

 

DE BEDSTE & BILLIGSTE MOBILSELSKABER I DANMARK

 

 

OBS: I Billige-mobilselskaber.dk’s oversigt over mobilselskaber samt mobilabonnementer, er alle priser vejledende. Oversigten opdateres oftest muligt, dette betyder dog at fejl i priser samt produkter, kan forekomme. Billige-mobilselskaber.dk tager dog ikke ansvaret for evt. pris- og/eller abonnementsændringer samt udgåede kampagner, hos de enkelte mobilselskaber. Det er ikke alle mobilselskaber som er med i den ovenstående tabel, dette er kun et udvalg foretaget af billige-mobilselskaber.dk.

 

- = Pågældende information er ikke oplyst hos mobilselskabet, eller data kan være individuelle alt efter forbrug eller tilvalg.

 

 

 

OM SAMMENLIGNINGSSIDEN

Denne sammenligningsside har til formål at være så troværdig, overskuelig og informativ som muligt, når du som forbruger er på udkig efter et nyt og bedre mobilselskab. Det er derfor vigtigt for os, at vi hjælper dig bedst muligt med at finde de oplysninger og informationer som er nødvendige for at kunne skifte mobilselskab på en oplyst baggrund og dermed sikre at du som forbruger træffer det rette valg, første gang.

 

Derfor vil vi i kraft af denne sammenligningsside, hjælpe dig igennem hele processen med at få et godt overblik til at finde de bedste og billigste mobilselskaber, og endelig gøre det nemt for dig at udvælge dit kommende mobilselskab. Derudover vil vi give dig informationer, tips og guides bl.a. til områder som du skal være opmærksom på når du skifter til et nyt mobilselskab.

 

MED VENLIG HILSEN

//TEAM BILLIGE-MOBILSELSKABER.DK

Copyright © Rodnet Media 2012-2017