FIND DIT NYE BREDBÅND

I SAMARBEJDE MED...

SAMMENLIGNING AF DE BEDSTE & BILLIGSTE MOBILABONNEMENTER I DK

BLIV KLOGERE PÅ HVILKET MOBILABONNEMENT SOM ER BILLIGST OG SOM PASSER BEDST TIL DIG OG DINE BEHOV

 

Nedenfor finder du vores nemme og overskuelige sammenligning af danske mobilselskaber og deres mobilabonnementer. Vi har samlet alle de relevante informationer som du som forbruger behøver, for at kunne finde og vælge et nyt, billigere eller bedre mobilabonnement til dig selv eller hele familien.

 

MED VENLIG HILSEN

//TEAM BILLIGE-MOBILSELSKABER.DK

 

 

OPDATERET 11. DECEMBER 2017

TOP 3 MEST POPULÆRE MOBILSELSKABER I DANMARK

 

 

6 TIMERS TALE

 

4 GB DATA

 

FRI SMS/MMS

 

OPRETTELSE

1 KR.

 

PRIS PR. MÅNED

79,-

 

 

15 TIMERS TALE

 

15 GB DATA

 

FRI SMS/MMS

 

OPRETTELSE

0 KR.

 

PRIS PR. MÅNED

99,-

 

 

6 TIMERS TALE

 

4 GB DATA

 

FRI SMS/MMS

 

OPRETTELSE

1 KR.

 

PRIS PR. MÅNED

79,-

 

DE BEDSTE & BILLIGSTE MOBILSELSKABER I DANMARK

 

 

OBS: I Billige-mobilselskaber.dk’s oversigt over mobilselskaber samt mobilabonnementer, er alle priser vejledende. Oversigten opdateres oftest muligt, dette betyder dog at fejl i priser samt produkter, kan forekomme. Billige-mobilselskaber.dk tager dog ikke ansvaret for evt. pris- og/eller abonnementsændringer samt udgåede kampagner, hos de enkelte mobilselskaber. Det er ikke alle mobilselskaber som er med i den ovenstående tabel, dette er kun et udvalg foretaget af billige-mobilselskaber.dk.

 

- = Pågældende information er ikke oplyst hos mobilselskabet, eller data kan være individuelle alt efter forbrug eller tilvalg.

 

 

 

OM SAMMENLIGNINGSSIDEN

Denne sammenligningsside har til formål at være så troværdig, overskuelig og informativ som muligt, når du som forbruger er på udkig efter et nyt og bedre mobilselskab. Det er derfor vigtigt for os, at vi hjælper dig bedst muligt med at finde de oplysninger og informationer som er nødvendige for at kunne skifte mobilselskab på en oplyst baggrund og dermed sikre at du som forbruger træffer det rette valg, første gang.

 

Derfor vil vi i kraft af denne sammenligningsside, hjælpe dig igennem hele processen med at få et godt overblik til at finde de bedste og billigste mobilselskaber, og endelig gøre det nemt for dig at udvælge dit kommende mobilselskab. Derudover vil vi give dig informationer, tips og guides bl.a. til områder som du skal være opmærksom på når du skifter til et nyt mobilselskab.

 

MED VENLIG HILSEN

//TEAM BILLIGE-MOBILSELSKABER.DK

Copyright © Rodnet Media 2012-2017